Verwarming

Begin je aan een nieuwbouwproject, ga je renoveren of ben je toe aan een nieuwe verwarmingsketel? Wij zoeken samen met jou naar de verwarmingsinstallatie die het beste aansluit bij jouw wensen. Zo'n 70 procent van de energiekosten wordt besteed aan het verwarmen van het huis, daarom bieden wij energiezuinige modellen aan voor ieders budget.

Verwarmen kan op verschillende manieren, wij installeren ook vloerverwarming. Heb je al een verwarmingsinstallatie? Wij verzorgen ook het onderhoud en eventuele herstellingen.

Nieuwe installaties

Wij plaatsen en installeren verschillende verwarmingsinstallaties. Je kan bij ons terecht voor onder andere gasketels, mazoutketels en condensatieketels.

Herstellingen

Wij staan voor jou klaar als je verwarming niet meer wil werken. We verzorgen zowel de herstelling als het onderhoud van je centrale verwarming.

Vloerverwarming

Als je je woning energiezuinig wil verwarmen, is vloerverwarming een goede keuze. Vloerverwarming vereist namelijk minder hoge keteltemperaturen dan andere soorten verwarming.

Buizen in of op de dekvloer worden verwarmd met een warmwatersysteem waardoor de volledige ruimte mee opwarmt. Je kan je thermostaat 2 graden lager zetten dan normaal zonder warmteverlies dankzij de gelijkmatige warmteverdeling.

Ketels

Wij verkopen en installeren verschillende soorten verwarmingsketels. U kan kiezen uit de klassieke verwarmingsketels op aardgas of stookolie (mazout).

Daarnaast bieden wij ook condensatieketels aan die een hoger rendement halen door condensatie om te zetten in warmte. Daarnaast zijn ze ook zuinig en milieuvriendelijk. Sinds 2015 is het verplicht om bij een nieuwbouwproject of bij de renovatie van uw verwarmingsinstallatie te kiezen voor een condensatieketel in plaats van een klassieke verwarmingsketel.

Ketelrenovatie

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw huidige verwarmingsketel te vervangen. Door uw oude ketel te vervangen door een nieuwe installatie kan u al snel tot 30% besparen op uw energiefactuur.