Sanitair

Wil je je bad vervangen door een inloopdouche of ben je toe aan een spiksplinternieuwe badkamer? Wij verzorgen het allemaal. Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten kan je bij ons terecht. Ook voor herstellingen aan bestaande sanitaire ruimtes staan wij voor jou klaar.

Nieuwe installaties

Wij installeren alle nieuwe sanitaire installaties. Aansluiting van koud en warm water, een nieuwe toiletaansluiting, de installatie van een douche of bad. Wij zorgen voor een perfecte installatie en afwerking.

Herstellingen

Ook voor herstellingen en onderhoud kan u beroep doen op ons. Werkt je sanitaire installatie niet meer of is je kraan kapot? Contacteer ons en we herstellen het probleem.

Badkamers

Bij ons kan je terecht voor het plaatsen van een volledig nieuwe badkamer, maar ook voor de installatie van aparte elementen. Je kan vrijblijvend een afspraak met ons maken waar we samen bekijken hoe we je droombadkamer kunnen realiseren.

Volledige badkamerrenovaties

Is je badkamer versleten en ben je toe aan een nieuwe badkamer? Wij helpen je in het hele proces. Het uitbreken van de oude badkamer, nieuwe leidingen leggen, nieuwe inrichting kiezen en installeren, de muur en vloer betegelen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes.